top of page
Търсене
Снимка на автораBrightStock

БрайтСток в Interfooд & Drinks 8-11 Ноември – По Пътя на Устойчивата Опаковка



С голямо вълнение и очакване се подготвяме за нашето второ участие в Interfooд & Drinks, което ще се проведе през месец ноември. Искаме да Ви разкажем какво сме подготвили този път и защо нашата мисия за устойчиви опаковки е по-важна от всякога.

От Защита до Устойчивост:


Като компания, специализирана в производството на хартиен бабъл и

екологични опаковъчни решения, нашата цел е двустранна. Първо, искаме да предложим опаковки, които осигуряват надеждна защита на стоките. Второ, нашата мисия е да се борим срещу непрекъснатото използване на пластмасови изделия, които замърсяват околната среда.



Целите ни за Изложението:

Представяне на Нови Продукти: Ще разкрием нашите най-нови екологични опаковъчни решения,

включително иновативната хартия с форма на пчелна пита.







Взаимодействие с Клиентите: Планираме да проведем анкети и обратна връзка в реално време, за да разберем как можем още повече да съдействаме за устойчивите нужди на нашите клиенти.

Създаване на Партньорства: Изграждането на дългосрочни отношения с клиенти и партньори е ключова част от нашата стратегия.


 

Нашето участие в Interfooд & Drinks е важна стъпка към постигане на нашите дългосрочни цели за устойчивост и иновации. Поканваме всички, които споделят нашата визия за по-чист и зелен свят, да ни посетят на изложението и да научат повече за това, как можем да работим заедно към по-добро бъдеще.

19 преглеждания0 коментара

Comments


bottom of page