top of page

Нашата мисия

Hero asset.png
Нашата мисия в Брайт Сток е да превърнем света в по-зелено и устойчиво място, като предлагаме иновативни еко опаковки, които не само защитават продуктите, но и подпомагат опазването на околната
среда.

С ангажимент кьм качеството и устойчивостта, ние създаваме опаковки, които вдъхновяват промяна и
допринасят за създаването на по-балансирано бъдеще
за нашата планета и следващите поколения.

Всяка наша опаковка е внимателно проектирана и произведена от висококачествени материали, гарантирайки надеждна защита на продуктите ви при транспорт.

Нашият екип

Dimitar.png
Димитър Бочев
Производствен директор
Hristo.png
Христо Ваташки
Управител
Icon-1.png

Пионери в Иновациите

Ние сме първата компания у нас, която представи хартиения бабъл на българския пазар. Но иновациите не спират тук. Освен това предлагаме разнообразие от други устойчиви опаковъчни материали като хартиено тиксо, диспенсъри за тиксо, биоразградимо бабъл фолио, разтегателна хартия тип "пчелна пита" и много други.

Icon-2.png

Партньор на Всички

Обслужваме както големите индустриални компании, така и по-малките бизнеси и онлайн магазини. Нашата мисия е да помагаме на всеки наш партньор да направи екологосъобразен избор за опаковката и защитата на своите стоки.

Icon-3.png

Устойчива Философия

Ценностите, които насърчаваме и следваме, са твърдо насочени към устойчивото развитие. Вярваме в кръгова икономика, в действията за намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда и в опаковки без пластмаса.

Photos-collage.png

В Брайт Сток ООД вярваме, че всеки продукт заслужава опаковка, която е не само функционална, но и добра за нашата планета.

Нашата мисия е да предоставим на индустрията и малкия бизнес иновативни, екологосъобразни решения, които обезопасяват стоките, без да натоварват околната среда.

За по-зелено и 
устойчиво бъдеще!

Leaf.png
bottom of page